Waarom DOS

Persoonlijk contact

Klanttevredenheid is van het grootste belang voor DOS. We zullen er dan ook alles aan doen om tot een goed eindresultaat te komen. Er staat verder altijd een contactpersoon voor u klaar. Dit voor al uw vragen, commentaren en suggesties.

Korte levertijden

Dankzij uitstekende relaties met onze partners in Oost-Europa, krijgen projecten van DOS voorrang op andere projecten. Verder stelt onze lokale aanwezigheid in Oost-Europa ons in staat om de voortgang van de projecten te stimuleren.

Grote kostenvoordelen

Dankzij lage overheadkosten en goede contacten met onze partners, zijn we in staat om u zeer competitieve tarieven te bieden.

Kwalitatief design

Het kwaliteitsniveau in Oost-Europa ligt verbazingwekkend hoog, het niveau ligt vaak zelfs hoger dan in West-Europa. De ICT en design sector is in Oost-Europa ver ontwikkeld, dit in tegenstelling tot andere sectoren. De digitale wereld is in Oost-Europa relatief weinig gereguleerd, wat kansen biedt voor de ondernemers aldaar.

Flexibel

DOS is sterk klant georiënteerd. U vraagt, wij draaien. Wij zullen alles doen binnen onze mogelijkheden om uw project tot een goed eind resultaat te brengen. Ook maatwerk is hierin geen probleem.

No nonsense

Bij DOS gaat het niet om mooie woorden. Bij DOS gaat het om mooie eindresultaten, die aan alle wensen van de klant voldoen.

Een kopzorg minder

Wanneer u uw 3D werken outsourced bij DOS, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij leveren binnen de vastgestelde deadline en doen er alles aan om aan uw standaard te voldoen.