Referenties en links

Referenties
 • Sanitairtotaal

  “Om onze klanten in onze nieuwe webshop zo goed mogelijk te informeren waren wij op zoek naar een partij om van onze producten hoogwaardige 3D animaties te maken. Zo kan de klant het product zelf zien en bewegen op de webshop om zo een goede impressie te krijgen van de producten. In onze zoektocht kwamen we terecht bij 3D DOS. Het destijds aangeleverde voorbeeldmateriaal sprak ons erg aan en ook de test animaties die voor ons zijn gemaakt waren erg netjes. Inmiddels hebben we het project met 3D DOS gestart en hebben we al meerdere uitstekende 3D animaties ontvangen. De communicatie verloopt erg goed en er wordt snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Kortom; wij zijn uiterst tevreden over het aangeleverde materiaal en over de service van 3D DOS!”

  Theun van der Veeken,
  Nooren Import B.V., December 2011

 • 4Sight

  “4Sight maakt Virtual Reality in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarmee ondersteunen en adviseren wij overheden en ontwikkelaars bij het vermarkten van hun plannen. Door de inzet van deze visualisaties ontstaat meer inzicht, vertrouwen en draagvlak voor bijvoorbeeld vastgoed ontwikkelingsplannen en infraprojecten. Wij hebben 3D DOS gevraagd om ons pallet aan visualisatieproducten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infraprojecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert 3D DOS ook razendsnel een kwalitatief product voor een superscherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd, maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor 3D DOS!”

  Mark Berntssen, Sales en Marketing Manager,
  4Sight, April 2011

 • Manualise

  "Manualise is specialist in het ontwikkelen, beheren en verbeteren van handleidingen. Voor het maken van de illustraties maken we gebruik van 3DCAD files. In DTT hebben we een goede partner gevonden om onze 2D product schetsen om te zetten naar 3D bestanden. We waren positief verbaasd over de snelheid waarmee DTT haar prijzen communiceert en de producties oplevert. Uitstekende kwaliteit en dit tegen een fractie van de prijs die je in Nederland zou treffen."

  Tom van de Wiel en Ferry Vermeulen,
  Manualise, Augustus 2010

Links

www.binnenhuisarchitectuur.startkabel.nl

Apps Blog

Knibbe: Belettering, Bewegwijzering & Reclame

Webdesign bureau

IT Training

Yab Yum Museum: exclusieve seksclub